Balade

fr

Bagel met quinoasteaken avocado

___
___

Ingrediënten

voor 4 personen

___
  • 4 bagels met sesamzaad
  • 100 g quinoa
  • 1 ei
  • 120 g bloem
  • 1 wortel
  • 1 sjalot
  • takje dragon
  • 1 rode ui
  • 4 jonge uien
  • 1 citroen
  • 100 g Balade-boter (HALFVOL, OMEGA 3, SO LIGHT, VITAL of 0% LACTOSE)
  • ½ dl witte wijn
  • 2+2 el olijfolie
  • 2 el ketchup (optioneel)
  • 2 rijpe tomaten
  • 2 avocado’s
  • Wat sla (bijvoorbeeld eikenbladsla)
  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

  • Snijd de wortel en de sjalot in kleine stukjes, fruit ze enkele minuten in een pan met 2 eetlepels olijfolie
  • Overgiet met 50 cl witte wijn en 20 cl water
  • Voeg de fijngehakte dragon en 100g quinoa toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • Kook ongeveer 15 min, onder voortdurend roeren. Giet de bereiding vervolgens in een mengkom.
  • Voeg het ei en de bloem toe en meng goed. Plaats de bereiding in de koelkast en laat uitharden. Haal de kom uit de koelkast en maak 4 steaks.
  • Leg de steaks in een hete pan met een eetlepel olijfolie en bak ze 5 min. aan elke kant.
  • Prak ondertussen de avocado’s met een vork en voeg de tomaten in blokjes gesneden, de gesnipperde rode ui en het citroensap toe. Meng tot een homogene puree. Breng op smaak met peper en zout.
  • Snijd de bagels doormidden en toast ze tot ze krokant zijn. Smeer ze in met Balade-boter naar keuze. (HALFVOL, OMEGA 3, SO LIGHT, VITAL of 0% LACTOSE)
  • Strijk de avocadopuree op de broodjes en leg er de quinoasteak bovenop. Werk af met enkele blaadjes sla en de gesnipperde jonge ui. Plaats het hoedje op de bagels.
  • Nu nog opdienen, en smullen van je culinaire Balade-avontuur!
  • Tip: Je bagels krijgen meer kleur en extra smaak als je wat ketchup toevoegt voor je de bagels sluit.
\n

Andere lekkere ideeën ...

___

Preitaart met mosselen en curry

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Wentelteefjes met gele wortels en geroosterde hazelnoten

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met radijsboter, rode ui en verse basilicum

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met radijsboter, rode ui en verse basilicum

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Inktvispasta met sint-jakobsvruchten en parmezaancrème

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met gemarineerde grijze garnalen, granaatappel en koriander

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Inktvispasta met sint-jakobsvruchten en parmezaancrème

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Ciabatta met zalm, wasabi, rozijnen en selder

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Ciabatta met zalm, wasabi, rozijnen en selder

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met radijsboter, rode ui en verse basilicum

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Wentelteefjes met gele wortels en geroosterde hazelnoten

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Focaccia met kalkoenfilet en geroosterde ananas

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Ciabatta met zalm, wasabi, rozijnen en selder

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Wentelteefjes met gele wortels en geroosterde hazelnoten

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Ciabatta met zalm, wasabi, rozijnen en selder

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met gemarineerde grijze garnalen, granaatappel en koriander

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Inktvispasta met sint-jakobsvruchten en parmezaancrème

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Preitaart met mosselen en curry

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Focaccia met kalkoenfilet en geroosterde ananas

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Preitaart met mosselen en curry

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met radijsboter, rode ui en verse basilicum

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Preitaart met mosselen en curry

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Focaccia met kalkoenfilet en geroosterde ananas

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Inktvispasta met sint-jakobsvruchten en parmezaancrème

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met radijsboter, rode ui en verse basilicum

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met gemarineerde grijze garnalen, granaatappel en koriander

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Ciabatta met zalm, wasabi, rozijnen en selder

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Inktvispasta met sint-jakobsvruchten en parmezaancrème

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met gemarineerde grijze garnalen, granaatappel en koriander

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met gemarineerde grijze garnalen, granaatappel en koriander

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Focaccia met kalkoenfilet en geroosterde ananas

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Wentelteefjes met gele wortels en geroosterde hazelnoten

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Focaccia met kalkoenfilet en geroosterde ananas

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Wentelteefjes met gele wortels en geroosterde hazelnoten

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Preitaart met mosselen en curry

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
Delen
Deze site is de institutionele internetsite van de merk BALADE. Op deze site is het Belgisch recht van toepassing.

De erin opgenomen informatie kan technische onjuistheden of tikfouten bevatten. Ze is niet noodzakelijk volledig noch compleet, en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. In die zin vervangt deze informatie geenszins het professioneel advies dat u vanwege onze medewerkers kunt ontvangen.

Door deze site te gebruiken erkent de bezoeker dat hij de mogelijkheid heeft gehad om van deze waarschuwing kennis te nemen.

Behoudens uitdrukkelijke vermelding zijn de inhoud, de pagina's, de scripts, de iconen of geluiden van deze site volledig en exclusief eigendom van S.A. CORMAN. Iedere productie, reproductie of weergave van deze site, hetzij volledig, hetzij gedeeltelijk (tekst, beeld of geluid), op eender welke informatiedrager, is verboden.

De niet-naleving van dit verbod stemt overeen met een vervalsing die de strafrechtelijke burgerlijke aansprakelijkheid van de vervalser kan impliceren.

Het is strikt verboden om de namen of de merken BALADE of hun grafische voorstelling, hetzij alleen, hetzij in combinatie met andere namen, om welke reden dan ook en met name voor publicitaire doeleinden, te gebruiken of te reproduceren zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van S.A. CORMAN. Deze namen en merken zijn overal ter wereld beschermd.

S.A. CORMAN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eender welke andere site waartoe u toegang zou kunnen hebben via de BALADE-site.

Evenmin is S.A. CORMAN verantwoordelijk voor de inhoud van de sites die naar de site van Balade verwijzen.

In geen geval mag de aansprakelijkheid van S.A. CORMAN worden ingeroepen voor eender welke materiële of immateriële, speciale, directe of indirecte schade die met name zou voortvloeien uit de raadpleging en/of het gebruik van deze site of van andere sites die eraan gelinkt zijn, zoals het gebruik van tekst-, geluids- of visuele informatie die erop verzameld zou kunnen zijn, en met name uit eender welk financieel of commercieel nadeel en het verlies van programma's of gegevens in zijn informatica- of ander systeem.

Wat voorafgaat wordt uitdrukkelijk overeengekomen door iedere gebruiker van de site.

Copyright N.V. CORMAN 2012 ©. Alle rechten voorbehouden.