Balade

fr

Boterhammen met gemarineerdegrijze garnalen, granaatappel en koriander

___
___

Ingrediënten

voor 4 personen

___
  • 4 sneetjes algenbrood of volkorenbrood
  • ½ granaatappel
  • 1 limoen
  • 1 bussel koriander
  • 1 el rozepeperkorreltjes
  • 1 el olijfolie
  • 200 g grijze garnalen
  • 120 g Balade-boter (HALFVOL, OMEGA 3, SO LIGHT, VITAL of 0% LACTOSE)
  • 220 g yoghurt
  • Peper, zout
  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget

Bereiding

  • Snijd het brood zo dik als je zelf wil. Toast de sneetjes enkele minuten in een voorverwarmde oven van 180 °C tot de boterhammen licht krokant zijn.
  • Smeer de sneetjes in met Balade-boter naar keuze en smeer er een laagje yoghurt bovenop.
  • Besprenkel de boterhammen met de helft van de fijngehakte koriander.
  • Marineer de gepelde garnalen een half uur in limoensap en olijfolie.
  • Strooi de garnalen en de granaatappelpitjes voorzichtig op de sneetjes brood. Voeg de rest van de fijngehakte koriander en de rozepeperkorreltjes toe. Breng op smaak met peper en zout.
  • Nu nog opdienen, en smullen van je culinaire Balade-avontuur!
  • Tip: Als je liever een warm gerecht hebt, verhit dan eventjes de marinade op heel hoog vuur, en nappeer over de garnalen net voor het opdienen.

Andere lekkere ideeën ...

___

Bagel met quinoasteak en avocado

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Preitaart met mosselen en curry

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Bagel met quinoasteak en avocado

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Ciabatta met zalm, wasabi, rozijnen en selder

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Preitaart met mosselen en curry

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Ciabatta met zalm, wasabi, rozijnen en selder

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Focaccia met kalkoenfilet en geroosterde ananas

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Wentelteefjes met gele wortels en geroosterde hazelnoten

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Bagel met quinoasteak en avocado

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Bagel met quinoasteak en avocado

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Wentelteefjes met gele wortels en geroosterde hazelnoten

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Focaccia met kalkoenfilet en geroosterde ananas

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Wentelteefjes met gele wortels en geroosterde hazelnoten

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met radijsboter, rode ui en verse basilicum

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met radijsboter, rode ui en verse basilicum

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Focaccia met kalkoenfilet en geroosterde ananas

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Bagel met quinoasteak en avocado

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Preitaart met mosselen en curry

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Inktvispasta met sint-jakobsvruchten en parmezaancrème

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Inktvispasta met sint-jakobsvruchten en parmezaancrème

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Wentelteefjes met gele wortels en geroosterde hazelnoten

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Ciabatta met zalm, wasabi, rozijnen en selder

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Inktvispasta met sint-jakobsvruchten en parmezaancrème

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Ciabatta met zalm, wasabi, rozijnen en selder

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met radijsboter, rode ui en verse basilicum

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Inktvispasta met sint-jakobsvruchten en parmezaancrème

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Preitaart met mosselen en curry

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Wentelteefjes met gele wortels en geroosterde hazelnoten

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met radijsboter, rode ui en verse basilicum

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Inktvispasta met sint-jakobsvruchten en parmezaancrème

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Preitaart met mosselen en curry

  • Tijd 60 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Focaccia met kalkoenfilet en geroosterde ananas

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Ciabatta met zalm, wasabi, rozijnen en selder

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Focaccia met kalkoenfilet en geroosterde ananas

  • Tijd 30 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
___

Boterhammen met radijsboter, rode ui en verse basilicum

  • Tijd 15 min
  • Moeilijkheid
  • Budget
Lees het recept
Delen
Deze site is de institutionele internetsite van de merk BALADE. Op deze site is het Belgisch recht van toepassing.

De erin opgenomen informatie kan technische onjuistheden of tikfouten bevatten. Ze is niet noodzakelijk volledig noch compleet, en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. In die zin vervangt deze informatie geenszins het professioneel advies dat u vanwege onze medewerkers kunt ontvangen.

Door deze site te gebruiken erkent de bezoeker dat hij de mogelijkheid heeft gehad om van deze waarschuwing kennis te nemen.

Behoudens uitdrukkelijke vermelding zijn de inhoud, de pagina's, de scripts, de iconen of geluiden van deze site volledig en exclusief eigendom van S.A. CORMAN. Iedere productie, reproductie of weergave van deze site, hetzij volledig, hetzij gedeeltelijk (tekst, beeld of geluid), op eender welke informatiedrager, is verboden.

De niet-naleving van dit verbod stemt overeen met een vervalsing die de strafrechtelijke burgerlijke aansprakelijkheid van de vervalser kan impliceren.

Het is strikt verboden om de namen of de merken BALADE of hun grafische voorstelling, hetzij alleen, hetzij in combinatie met andere namen, om welke reden dan ook en met name voor publicitaire doeleinden, te gebruiken of te reproduceren zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van S.A. CORMAN. Deze namen en merken zijn overal ter wereld beschermd.

S.A. CORMAN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eender welke andere site waartoe u toegang zou kunnen hebben via de BALADE-site.

Evenmin is S.A. CORMAN verantwoordelijk voor de inhoud van de sites die naar de site van Balade verwijzen.

In geen geval mag de aansprakelijkheid van S.A. CORMAN worden ingeroepen voor eender welke materiële of immateriële, speciale, directe of indirecte schade die met name zou voortvloeien uit de raadpleging en/of het gebruik van deze site of van andere sites die eraan gelinkt zijn, zoals het gebruik van tekst-, geluids- of visuele informatie die erop verzameld zou kunnen zijn, en met name uit eender welk financieel of commercieel nadeel en het verlies van programma's of gegevens in zijn informatica- of ander systeem.

Wat voorafgaat wordt uitdrukkelijk overeengekomen door iedere gebruiker van de site.

Copyright N.V. CORMAN 2012 ©. Alle rechten voorbehouden.