Balade

fr

Chocopasta puur

___
___
Een kleine pauze, met échte chocolade!
Energie 1155 kJ / 276 kcal
Vetten 11,4 g
Waarvan verzadigde v.z. 4,6 g
Koolhydraten 33,7 g
Waarvan suikers 31,0 g
Eirwitten 5,3 g
Zout 0,1g

Een kleine pauze, met échte chocolade!

___
Gemaakt op basis van melk en echte chocolade. De Balade I Love Choco puur is gezond en lekker voor het hele gezin. De chocopasta bevat geen palmolie en 40% minder suiker dan een klassieke chocopasta, en is de gezonde oplossing voor groot en klein.
Als ontbijt op een stukje stokbrood, als vieruurtje op een boterham of zomaar tussendoor om jezelf te verwennen, de chocopasta van Balade worden geproefd en gesmaakt door de allergrootste chocolate lovers…

Extraatje:
  • De smeerpasta I Love Choco puur, bevat 70% minder vet dan de klassieke chocopasta. Waarop wacht je nog?!
Delen
Deze site is de institutionele internetsite van de merk BALADE. Op deze site is het Belgisch recht van toepassing.

De erin opgenomen informatie kan technische onjuistheden of tikfouten bevatten. Ze is niet noodzakelijk volledig noch compleet, en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. In die zin vervangt deze informatie geenszins het professioneel advies dat u vanwege onze medewerkers kunt ontvangen.

Door deze site te gebruiken erkent de bezoeker dat hij de mogelijkheid heeft gehad om van deze waarschuwing kennis te nemen.

Behoudens uitdrukkelijke vermelding zijn de inhoud, de pagina's, de scripts, de iconen of geluiden van deze site volledig en exclusief eigendom van S.A. CORMAN. Iedere productie, reproductie of weergave van deze site, hetzij volledig, hetzij gedeeltelijk (tekst, beeld of geluid), op eender welke informatiedrager, is verboden.

De niet-naleving van dit verbod stemt overeen met een vervalsing die de strafrechtelijke burgerlijke aansprakelijkheid van de vervalser kan impliceren.

Het is strikt verboden om de namen of de merken BALADE of hun grafische voorstelling, hetzij alleen, hetzij in combinatie met andere namen, om welke reden dan ook en met name voor publicitaire doeleinden, te gebruiken of te reproduceren zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van S.A. CORMAN. Deze namen en merken zijn overal ter wereld beschermd.

S.A. CORMAN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eender welke andere site waartoe u toegang zou kunnen hebben via de BALADE-site.

Evenmin is S.A. CORMAN verantwoordelijk voor de inhoud van de sites die naar de site van Balade verwijzen.

In geen geval mag de aansprakelijkheid van S.A. CORMAN worden ingeroepen voor eender welke materiële of immateriële, speciale, directe of indirecte schade die met name zou voortvloeien uit de raadpleging en/of het gebruik van deze site of van andere sites die eraan gelinkt zijn, zoals het gebruik van tekst-, geluids- of visuele informatie die erop verzameld zou kunnen zijn, en met name uit eender welk financieel of commercieel nadeel en het verlies van programma's of gegevens in zijn informatica- of ander systeem.

Wat voorafgaat wordt uitdrukkelijk overeengekomen door iedere gebruiker van de site.

Copyright N.V. CORMAN 2012 ©. Alle rechten voorbehouden.