Balade

fr

Hazelnootpasta

___
___
Een vleugje hazelnoot maakt het verschil
Energie 1046 kJ / 250 kcal
Vetten 9,0 g
Waarvan verzadigde v.z. 5,6 g
Koolhydraten 30,9 g
Waarvan suikers 27,6 g
Eirwitten 5,6 g
Zout 0,1g

Een vleugje hazelnoot maakt het verschil

___
De chocopasta I Love Choco Hazelnoot wordt gemaakt op basis van verse melk en echte Belgische chocolade, ideaal als zoete hap voor het hele gezin. Die heerlijke zachtheid van de chocolade, vermengd met een unieke hazelnootsmaak maakt je boterham of stokbrood helemaal àf. I Love Choco hazelnoot bevat geen palmolie en 40% minder suiker dan een klassieke smeerpasta, lekker voor het hele gezin.

Extraatje:
  • De smeerpasta I Love Choco hazelnoot bevat 60 % minder vet dan de klassieke hazelnootpasta. Waarop wacht je nog?!
Delen
Deze site is de institutionele internetsite van de merk BALADE. Op deze site is het Belgisch recht van toepassing.

De erin opgenomen informatie kan technische onjuistheden of tikfouten bevatten. Ze is niet noodzakelijk volledig noch compleet, en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. In die zin vervangt deze informatie geenszins het professioneel advies dat u vanwege onze medewerkers kunt ontvangen.

Door deze site te gebruiken erkent de bezoeker dat hij de mogelijkheid heeft gehad om van deze waarschuwing kennis te nemen.

Behoudens uitdrukkelijke vermelding zijn de inhoud, de pagina's, de scripts, de iconen of geluiden van deze site volledig en exclusief eigendom van S.A. CORMAN. Iedere productie, reproductie of weergave van deze site, hetzij volledig, hetzij gedeeltelijk (tekst, beeld of geluid), op eender welke informatiedrager, is verboden.

De niet-naleving van dit verbod stemt overeen met een vervalsing die de strafrechtelijke burgerlijke aansprakelijkheid van de vervalser kan impliceren.

Het is strikt verboden om de namen of de merken BALADE of hun grafische voorstelling, hetzij alleen, hetzij in combinatie met andere namen, om welke reden dan ook en met name voor publicitaire doeleinden, te gebruiken of te reproduceren zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van S.A. CORMAN. Deze namen en merken zijn overal ter wereld beschermd.

S.A. CORMAN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eender welke andere site waartoe u toegang zou kunnen hebben via de BALADE-site.

Evenmin is S.A. CORMAN verantwoordelijk voor de inhoud van de sites die naar de site van Balade verwijzen.

In geen geval mag de aansprakelijkheid van S.A. CORMAN worden ingeroepen voor eender welke materiële of immateriële, speciale, directe of indirecte schade die met name zou voortvloeien uit de raadpleging en/of het gebruik van deze site of van andere sites die eraan gelinkt zijn, zoals het gebruik van tekst-, geluids- of visuele informatie die erop verzameld zou kunnen zijn, en met name uit eender welk financieel of commercieel nadeel en het verlies van programma's of gegevens in zijn informatica- of ander systeem.

Wat voorafgaat wordt uitdrukkelijk overeengekomen door iedere gebruiker van de site.

Copyright N.V. CORMAN 2012 ©. Alle rechten voorbehouden.