Balade

fr

So Light Slagroom

___
___
Slagroom voor geslaagde desserts !
Energie 155 kcal / 643 kJ
Vetten 10,8 g
Waarvan verzadigde v.z. 7,6 g
Koolhydraten 11,6 g
Waarvan suikers 11,6 g
Eirwitten 2,7 g
Zout 0,15 g

Slagroom voor geslaagde desserts !

___
So Light Slagroom is zeer lichte room, hij bevat maar 11% vetten. Deze lichte en smaakvolle room, gemaakt van Belgische melk, tilt je nagerechten naar een hoger niveau. Laat het zachtjes van een bolletje ijs afdruipen, of spuit het subtiel op een bordje chocomousse… De Slagroom van Balade geeft structuur aan je bereidingen en maakt het hele gezin blij!

Extraatje:
  • So Light Slagroom is ideaal op een fruitslaatje, zeker als je houdt van dessertjes maar niet van calorieën!
Delen
Deze site is de institutionele internetsite van de merk BALADE. Op deze site is het Belgisch recht van toepassing.

De erin opgenomen informatie kan technische onjuistheden of tikfouten bevatten. Ze is niet noodzakelijk volledig noch compleet, en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. In die zin vervangt deze informatie geenszins het professioneel advies dat u vanwege onze medewerkers kunt ontvangen.

Door deze site te gebruiken erkent de bezoeker dat hij de mogelijkheid heeft gehad om van deze waarschuwing kennis te nemen.

Behoudens uitdrukkelijke vermelding zijn de inhoud, de pagina's, de scripts, de iconen of geluiden van deze site volledig en exclusief eigendom van S.A. CORMAN. Iedere productie, reproductie of weergave van deze site, hetzij volledig, hetzij gedeeltelijk (tekst, beeld of geluid), op eender welke informatiedrager, is verboden.

De niet-naleving van dit verbod stemt overeen met een vervalsing die de strafrechtelijke burgerlijke aansprakelijkheid van de vervalser kan impliceren.

Het is strikt verboden om de namen of de merken BALADE of hun grafische voorstelling, hetzij alleen, hetzij in combinatie met andere namen, om welke reden dan ook en met name voor publicitaire doeleinden, te gebruiken of te reproduceren zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van S.A. CORMAN. Deze namen en merken zijn overal ter wereld beschermd.

S.A. CORMAN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eender welke andere site waartoe u toegang zou kunnen hebben via de BALADE-site.

Evenmin is S.A. CORMAN verantwoordelijk voor de inhoud van de sites die naar de site van Balade verwijzen.

In geen geval mag de aansprakelijkheid van S.A. CORMAN worden ingeroepen voor eender welke materiële of immateriële, speciale, directe of indirecte schade die met name zou voortvloeien uit de raadpleging en/of het gebruik van deze site of van andere sites die eraan gelinkt zijn, zoals het gebruik van tekst-, geluids- of visuele informatie die erop verzameld zou kunnen zijn, en met name uit eender welk financieel of commercieel nadeel en het verlies van programma's of gegevens in zijn informatica- of ander systeem.

Wat voorafgaat wordt uitdrukkelijk overeengekomen door iedere gebruiker van de site.

Copyright N.V. CORMAN 2012 ©. Alle rechten voorbehouden.