Balade

fr
Baseline
___

100% PLEZIERGRIEKSE ROOM

Ontdek onze smakelijke recepten.

Ontdek nu
Nieuw
___
___

Creatieve recepten voor ieders smaak !

Smakelijk en licht plezier

Koken wordt een waar plezier met simpele en originele recepten die je smaakpapillen een vreugdedansje laten maken en die vrienden en familie verzamelen rond een lekkere en lichte tafel. Balade laat u kiezen uit snelle en smakelijke recepten voor alle seizoenen.

Left
Right
___

Balade-uitje met het gezin

Elk seizoen heeft zijn balade

Balade nodigt je uit om de gebaande paden te verlaten en je gezin te verrassen met duizend-en-een originele ideeën voor wandelingen, aangepast aan de seizoenen. Herfst, lente, zomer, winter, kom en verwonder je en maak plezier ! Maak van je wandelingen een moment om nooit te vergeten…

Deel je foto’s met ons
Trip van de maand
Trip van de maand

VOORJAARSWANDELING MET DE FAMILIE

Magische momenten, je hoeft er de wereld niet voor rond te reizen…

Ontdek hier de uitstap
___

Terugkeer naar authenticiteit

De smaak van echte boter

Aan de ontbijttafel, ’s middags op het werk, onderweg naar school of bij een picknick in het bos, onze boter is altijd de perfecte bondgenoot tijdens elk verwenmoment voor het hele gezin ! Ontdek ook het assortiment I Love Choco: de geneugten van chocolade in een gezond jasje!

Onze producten

Om al je gerechten te begeleiden

Pure smaken

Of je nu houdt van zoet of zout en warm of koud, met onze boter en onze room heb je alles in huis om elk gerecht te doen slagen.

Onze producten

Plezier in een flesje !

Verfrissend en heerlijk

Doe jezelf een plezier met de karnemelk van Balade. Je kan kiezen tussen Natuur, met druivensuiker of met aardbeiensmaak. De Balade drankjes maken het hele gezin blij, op elk moment van de dag!

Onze producten
Deze site is de institutionele internetsite van de merk BALADE. Op deze site is het Belgisch recht van toepassing.

De erin opgenomen informatie kan technische onjuistheden of tikfouten bevatten. Ze is niet noodzakelijk volledig noch compleet, en kan zonder voorafgaande kennisgeving worden aangepast. In die zin vervangt deze informatie geenszins het professioneel advies dat u vanwege onze medewerkers kunt ontvangen.

Door deze site te gebruiken erkent de bezoeker dat hij de mogelijkheid heeft gehad om van deze waarschuwing kennis te nemen.

Behoudens uitdrukkelijke vermelding zijn de inhoud, de pagina's, de scripts, de iconen of geluiden van deze site volledig en exclusief eigendom van S.A. CORMAN. Iedere productie, reproductie of weergave van deze site, hetzij volledig, hetzij gedeeltelijk (tekst, beeld of geluid), op eender welke informatiedrager, is verboden.

De niet-naleving van dit verbod stemt overeen met een vervalsing die de strafrechtelijke burgerlijke aansprakelijkheid van de vervalser kan impliceren.

Het is strikt verboden om de namen of de merken BALADE of hun grafische voorstelling, hetzij alleen, hetzij in combinatie met andere namen, om welke reden dan ook en met name voor publicitaire doeleinden, te gebruiken of te reproduceren zonder de voorafgaande schriftelijke toestemming van S.A. CORMAN. Deze namen en merken zijn overal ter wereld beschermd.

S.A. CORMAN is niet verantwoordelijk voor de inhoud van eender welke andere site waartoe u toegang zou kunnen hebben via de BALADE-site.

Evenmin is S.A. CORMAN verantwoordelijk voor de inhoud van de sites die naar de site van Balade verwijzen.

In geen geval mag de aansprakelijkheid van S.A. CORMAN worden ingeroepen voor eender welke materiële of immateriële, speciale, directe of indirecte schade die met name zou voortvloeien uit de raadpleging en/of het gebruik van deze site of van andere sites die eraan gelinkt zijn, zoals het gebruik van tekst-, geluids- of visuele informatie die erop verzameld zou kunnen zijn, en met name uit eender welk financieel of commercieel nadeel en het verlies van programma's of gegevens in zijn informatica- of ander systeem.

Wat voorafgaat wordt uitdrukkelijk overeengekomen door iedere gebruiker van de site.

Copyright N.V. CORMAN 2012 ©. Alle rechten voorbehouden.